duminică, 1 ianuarie 2023

Încă puțin și începem!


 

Poate ca ai auzit de ideea de a dezvolta un brand personal, insa nu intelegi cum s-ar intampla asta, ce trebuie facut exact pentru a avea o astfel de strategie.

O strategie de branding personal este un plan pentru a-ti duce reputatia si cariera de la o zona de obscuritate la o vizibilitate ridicata.

Acesta arata unde esti azi si ce nivel de vizibilitate vrei sa ai in viitor. Apoi prezinta in detaliu tacticile, instrumentele si abilitatile de care vei avea nevoie pentru a-ti atinge obiectivul, inclusiv planul zilnic de conținut.

O strategie atent planificata elimina incertitudinea din acest demers de a deveni vizibil si iti face clar ce ai de facut pentru a ajunge acolo.

O strategie buna de branding personal este puternic inradacinata in marketing-ul de continut. De fapt, multe abilitati si instrumente din plan sunt componente ale marketing-ului de continut - dar asa cum se aplica pentru construirea brand-ului tau.

O strategie de constructie brand respecta anumiti pasi, iar atunci cand vorbim despre o persoana, se poate adapta la caracteristicile ei unice - exista, totusi, diferente intre a promova un produs si a promova o persoana.

Sunt cateva avantaje in cazul unei persoane :)





Daca vrei sa faci primii pasi in dezvoltarea acestei strategii, hai diseara la webinarul meu gratuit:

In acest webinar gratuit:

  • Vei afla cum iti poti construi un brand personal de succes incepand chiar de maine, folosind o formula de 6 pasi cheie usor de inteles si de aplicat
  • Vom face exercitii super practice care sa-ti aduca claritatea de care ai nevoie pentru a avea un start bun
  • Vei intelege care este secretul tuturor brand-urilor personale de succes, pe care il poti aplica si tu imediat
  • Iti arat studii de caz concrete, din experienta mea cu alti antreprenori sau freelanceri, care au fost, ca si tine, la inceput de drum in branding-ul personal si au avans rapid in cariera
  • Iti vei lua energia lui "se poate!", te vei simti clarificat, inspirat si vei zice la final "da, si eu pot face asta pentru mine si proiectul meu!"


Hai la webinar sa afli ce poti face chiar acum pentru a-ti dezvolta brand-ul personal!

Inscrie-te aici la degustari gratuit de diseara,!

Construieste-ti Un Brand Personal in 6 Pasi Simpli pentru mai Multi Clienti si o Afacere de Succces




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...