Design Selfie station

Design pentru printuri pentru Cabina foto

Avem la dispozitie 3 variante pentru a va decide in legatura cu designul pentru printurile pentru cabina foto . 

1. Alegerea designului din arhiva cabina-foto.blogspot.ro

una din optiuni este sa alegeti din arhiva noastra . Avem la dispozitie numeroase designuri care le-am folosit si la alte evenimente sau care nu le-am folosit deloc. Aceasta varianta nu necesita costuri suplimentare fata de pretul cabinei de baza. Aceste designuri pe care le avem in baza de date , poate fi personalizat cu text pentru evenimentul vostru.

2. Crearea unui design nou

Cea de a doua varianta in alegerea designului pentru printuri pentru cabina foto este de a crea de la 0 un design. Aceasta varianta implica costuri si ridica pretul cabinei foto. Pentru aceasta trebuie sa ne intalnim sa ne prezentati ideea pe care noi sa o implementam in design.

3. Cumpararea unui desing online

Cea de a treia varianta este de a cumpara din mediu online designuri pentru printuri pentru cabina foto. Aceasta cumparatura ridica pretul cabinei foto . Pentru aceasta va punem la dispozitie urmatoarele siteuri de unde se pot cumpara templateuri:

photoboothtemplates.com/shop detine peste 1900 templateuri
photoboothtemplates.com detine peste 1000 designuri pentru cabina foto
photoboothtemplatesonline.com are reduceri de 20%
designaglow.com notat cu 4,6 stele in clasamentul google
photoboothtalk.com preturi cuprinse intre 15 si 35 dolari per design

9 comentarii:

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...