marți, 10 decembrie 2019

fotograf pentru evenimente caritabile

foto for free

cabina foto la evenimentul tau caritabil

Da vezi bine , m-am decis sa ma fac fotograf pentru evenimente caritabile evident fotograf care lucra pe gratis pentru evenimente caritabile. In limita posibilitatilor putem deplasa si cabina foto care actualmente se afla in constructie dar serviciul de fotografiere este valabil.
Vin cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si pot spune ca sunt un profesionist in domeniul fotografiei. Fost masterand al uad imi ofer serviciile de fotografiere in folosul evenimentelor caritabile. Fotografiez cu un nikon d601 cu obiective <=2.8 si fara blitz. Fotografiile de la evenimente beneficiaza de editari suplimentare . Pentru cei care vor sa ma contacteze in vederea unei colaborari in domeniul evenimentelor caritabile o pot face prin sectiunea de contact. Nu accept nici un fel de plata doar a hartiei foto in cazul folosirii cabinei foto. Ma deplasez cu bicicleta la evenimente asa ca nu am nevoie nici de decontul transportului. La un aveniment ma angajez ca fotografiez nelimitat in limita bunului simt. Fotografiile se livreaza pe suport digital a doua zii dupa eveniment. Pentru a avea un cv al nostru va rog vizitati paginile anterioare ale blogului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...