miercuri, 11 decembrie 2019

cabina foto ca marketing afiliat

Vinde cabine foto

Mai cu totii am aflat ca se pot face bani pe net. In zilele noastre chiar daca nu va vine sa credeti chiar daca nu sunteti producatori de cabina foto puteti vinde acest produs. Cum ? Foarte simplu si anume prin profitshare . Emagul are de vanzare cabina foto la cateva mii de euroi iar voi prin siteul vostru puteti lua comision din vanzare .
Metoda e foarte simpla si trebuie sa urmariti urmatorii pasi:

  1. Creare site- iti poti crea siteul de cabina foto pe blogger (gratuit) sau cumparand un domeniu si hosting (~20 euro/an)
  2. Creare continut- e necesar ca continutul pe care il creezi sa fie optimizat pentru motorul de cautare google zilnic
  3. Creare reclama- e necesar sa te inscrii in platformele de monetizare (2performant, profitshare adsense) dupa care sa iti implementezi reclama
Vedeti metoda e foarte simpla in doar 3 pasi poti ajunge sa iti gasesti de lucru pe net. De abia de acum incepe lucru. Trebuie sa postezi zilnic articole despre cabina foto si sa atragi cat mai multe linkuri catre tine . Iata cateva surse de unde poti crea linkuri catre afacerea ta:
  1. semnatura forumuri
  2. advertoriale
  3. linkuri
Toate acestea pot fi gratuite sau platite
Si asta nu e tot pentru ca daca vrei sa au multi vizitatori la siteul tau de cabina foto trebuie sa il scrii in engleza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...