joi, 21 noiembrie 2019

Cabina foto sau oglinda foto Ce alegeti


Cabina foto sau oglinda foto Ce alegeti


O cabina foto este un produs care nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment. Daca vrei ca totul sa decurga cat mai frumos posibil atunci trebuie sa ai acest produs atat de frumos si de interesant.
Atat cabina foto cat si oglinda foto produc fotografii instantaneu si ambele le vor oferi invitatilor tai amintiri unice. Pe langa toate astea daca ai de ales trebuie sa intelegi ca exista cateva diferente intre cele doua.
Cabina foto este de sine statatoare in care invitatii se aseaza si se fotografiaza. Aceasta dispune de recuzita si de un numar mare de poze astfel incat toata lumea prezenta sa se poata fotografia. In plus invitatii tai mai pot avea parte de magneti.

Oglinda foto este un produs de-a dreptul stralucitor. Are o tehnologie unica de captare a imaginilor. Toate fotografiile pot fi personalizate prin adaugarea unei semnaturi pe oglinda. In plus de indata ce fotografia este tiparita poate deveni amintirea invitatului tau.
Dimensiunea este cea mai mare diferenta intre cele doua. Oglinda poate face fotografii atat intr-un spatiun mai mare cat si in unul mai mic pe cand cabina foto poate face fotografii doar intr-un spatiu mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...