joi, 21 noiembrie 2019

Cabina foto cum să o construiești acasă


Cabina foto cum să o construiești acasă


Chiar daca ti se pare imposibil poti construi chiar la tine acasa o cabina foto cu doar 4000 de lei. Pentru a face aceasta masinarie chiar tu ai nevoie de urmatoarele produse: cateva placu de pal melaminat, doua placi de Plexiglas alb mat decupate, imprimanta foto cu sistem CISS, picior central de 1.2m, laptop 3 in 1 cu o diagonal de 11 inch, camera foto DSLR cu 18-55 mm, soft DSLR booth, poxipol, suruburi, banda dublu adeziva.

Ca sa poti realiza cabina foto trebuie sa dispui placile dupa cum urmeaza: in partea de jos a cubului o placa, 2 placi laterale, o placa la usa si inca 2 bucati pentru contrafisa.  Dupa care trebuie sa decupezi la placa din fata partea in care vei monta touchscreenul , camera foto si trebuie sa te asiguri ca acesta va livra fotografiile realizate direct in imprimanta. Nu este deloc complicat sa realizezi o cabina foto acasa. Cu putina indemanare si cu putin noroc vei reusi sa ai parte de cel mai bun produs de pe piata, realizat chiar de tine. In plus cabina foto iti va aduce profitul pe care il doresti de indata ce o vei realiza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...