sâmbătă, 9 februarie 2019

Google foto



Intelege mai bine ce este google foto

1.   Ce este google foto
Google foto este o colectie de fotografii indexate de catre google care au fost cele mai representative de la diferite siteuri pe diverse nise. Google are sectiune speciala dedicate fotografiei si care este continuu actualizata cu noi fotografii. Spre deosebire de trecut , acum imaginile accesate sunt incarcate direct , inainte fiind incarcat siteul unde este gazduita imaginea, o defavoare a siteurilor deoarece nu mai este vizitat siteul.
2.   Cum functioneaza google foto
Ei bine Google are un spider mai bine zis un robotel care viziteaza fiecare site si preia fotografiile iar in functie de cat de mult I se pare importanta o indexeaza mai sus sau mai jos pe o nisa anume. Este evident faptul ca pentru a fi la current , spiderul viziteaza siteurile indexate fregven sa vada daca fotografia a fost schimbata sau stearsa.
3.   Cum ajungi pe primele locuri in google foto
Este foarte usor sa ajungi sus cu o imagine in google foto dar e si costisitor. Pentru ca o fotografie sa ajunga pe primul loc in cautarile google :
Trebuie sa aiba text optimizat pe site
Siteul trebuie sa fie pe tema fotografiei
Fotografia trebuie sa fie shareuita sip e alte siteuri
Daca tineti cont de aceste 3 elemente aveti sanse mari ca fotografia voastra sa se afle in primele in cautarile google foto.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...