marți, 12 februarie 2019

Fotografia de absolventi



Daca mi demult erau la moda fotografiile in studio si apoi printate la 10x15 sau 15x21 acum sunt la moda sedintele foto in natura printate in albume fotocarte

Echipament pentru fotograf

Se recomanda orice camera foto DSLR cu obiective luminoase pe toata plaja de la ultra wide la teleobiectiv. De asemenea se recomanda si modificatori de lumina cum ar fi soft boxul sau umbrella sau blenda. De asemenea mai este nevoie de drone pentru festivitatea de absolvire si o cabina foto pentru banchet.

Albumul foto

In album se poate dedica o pagina sau doua elevului cu mai multe fotografii de la cele 3 sedinte separate. Dupa cum ziceam este nevoie de album fotocarte incepanad de la dimensiunile de A5 inchis pana la cele mai mari 30x45cm dupa posibilitati. Albumul poate fi cu coperta footprint, imitatie piele sau piele.

Cabina foto

Cabina foto se foloseste la banchet cu printuri nelimitat. Probabil va fi nevoie de mai multe cabine foto in cazul in care se intampla sa fie in aceeasi zii doua banchete. Cabina foto trebuie sa fie cu printuri nelimitat dar poate fi si oglinda magica.

Contractarea se realizeaza la inceputul anului iar sedintele se realizeaza pana in primavera. Se recomanda a se realiza mai multe sedinte foto per elev pentru a avea de unde allege fotografiile care urmeaza sa fie puse in album.
Bafta si lumina buna la fotografiere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...