sâmbătă, 16 februarie 2019

Fotograf de eveniment


Fotograf de eveniment  (nunti, botezuri, majorate)


Daca e usor sau nu a fi fotograf de evenimente , asta vo pot spune din experienta . E foarte usor sa fii fotograf de evenimente la nunti botezuri, asta daca ai reusit sa intrii pe piata si investesti in invatare continua. Cel mai greu este sa intrii pe piata de nunti, sa castigi increderea clientilor.

Sfaturi

Nu va ganditi din prima ca veti castiga enorm din evenimente , asta se va intampla dupa o perioada de timp. Pentru inceput sfatul meu e sa mergeti ca si fotograf secund , timp in care va puteti realiza un portofoliu de fotografii dupa care puteti pretinde si preturi. Nu e chia rasa de usor ca sa fiti luati in cea mai importanta zii din viata mirilor ca si fotograf.

Echipament de nunta

Trebuie sa tineti cont de faptul ca echipamentul de fotograf profesionist se ridica in zilele noastre la 10k euro bani care nu se realizeaza asa usor de pe o zii pe alta. Aveti nevoie de un dslr full frame cateva obiective fixe cu diafragma de 1.4 si alte cateva zoomuri, un obiectiv macro sau inele macro precum si o lumina artificiala pentru situatiile cand lumina este foarte scazuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...