Castiga din fotografie prin afiliereO modalitate de a castiga bani din fotografie prin afilierea la marile magazine


Ce este afilierea

Afilierea este un program prin care magazinele care ofera acest serviciu te rasplateste daca ii aduci client si se concretizeaza vanzari.
 Mai précis cum functioneaza?
 Tu te inscrii in programul de afiliere iar apoi primesti un link de afiliat , oricine face cumparaturi de pe site , accesand acel link intr-un anume interval de timp dupa ce a accesat link-ul de la computerul de la care s-a accesat link-ul, magazinul te rasplateste cu procent din vanzari. Procentele sunt cuprinse intre 1-20% si se daruiesc la acumularea unei anumite sume de regula la acumularea a 300 lei.

Un mic exemplu

O cabina foto costa la emag 23000 lei , daca prin link-ul tau de afiliat cineva cumpara cabina foto tu primesti 3% (cam acesta e procentul practicat de emag) din valoarea acesteia , adica 690 lei suna tentant nu?
Cum poti concret sa vinzi prin afiliere o cabina foto?
Odata inscris vei primi un link , iar acesta trebuie s ail distribui prin diverse metode sa ajunga la cat mai multe personae care doresc sa cumpere cabina foto. De ce am ales ca varianta sa va exemplific cu o cabina foto? pentru ca aceasta este cea mai la moda si are un pret mult mai mare decat orice DSLR scump

Variante gratuite de a distribui link-ul:

  • Pe facebook- pe contul personal sau pe pagini de facebook
  • Pe youtube- in subsolul clipurilor
  • Pe propriul blog-prin advertoriale si bannere

Partea faina este ca totul se desfasoara online astfel ca ai nevoie doar de un laptop conectat la internet.
Spor la vanzari

Comentarii

  1. Acum tot mediul online este un spațiu din care se pot câștiga sume frumoase de bani, dar contează în ce direcție alegem să mergem. Am văzut foarte multe articole pe blogul tău cu link-uri de afiliat, merge treaba?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu afilierea. Pot spune ca am facut ceva banuti pe nisa fashion si piese auto. Pe fotografie nu am incercat. Daca as cumpara o cabina foto si as merge cu ea prin targuri, oare as avea vreun succes? Bineinteles, nu ar mai fi vorba de afiliere aici...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Start-up Afacere - Cabina foto de vanzare

Rugaciuni din calendarul crestin ortodox

Biografie