Fotograf nunta cluj

Fotograf nunta cluj

Povestea mea cu fotografia

Primul film l-am rulat in aparat la varsta de 12 ani intr-un aparat foto zorky. Nu a trecut mult timp si am primit aparatul tatalui un Praktika MTL3 cu 3 obiective . Sub indrumarea profesorului de la palatul copiilor Vlad Chirita am developat primele filme si fotografii intr-un laborator destul de generos unde am invatat sa imi prepar singur solutiile necesare. Alaturi de colegii de la palat am participat la multe activitati , tabere si concursuri. Putin mai tarziu dupa pensionarea profesorului Alaturi de noua profesoara Oana tosa am participat la un schimb de experienta pe teme fotografice in Franta. In facultate am calcat pe urmele profesionalismului devenind fotograf de presa , de nunti si webmaster la un site international cu tematica foto. In calitate de fotogreporter am participat la numeroase evenimente care m-au entuziasmat si am ajuns sa fiu si fotograful oficial in turul ciclist al romaniei al echipei de ciclism pe atunci Mazicon Emmedue.
Pentru ca imi doream sa am mai multe cunostinte in fotografie in 2012 am absolvit masterul al universitatii de arta si design sectia foto-video procesare computerizata a imaginii.

Biografie

Portofoliu

Castiga o sedinta gratuita

 Vezi preturi

 Anuntul fotograf pe OLX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...