sâmbătă, 21 decembrie 2019

Raspunsuri la unele intrebari despre cabina foto

Raspunsuri la unele intrebari despre cabina foto

Fotografia captata de un dslr e trimisa computerului si apoi imprimantei. Fotografiile sunt printate pe loc in cateva secunde. Daca se doreste fotografiile pot fi postate si pe facebook sau trimise pe mail. Cabina foto ocupa aproximativ 4 metri patrati iar instalarea acesteia ia maxim o ora. In cadrul de fotografiere pot incapea de la 5 la 20 de persoane in functie de cum e setata anterior. De fiecare daca veti gasi langa cabina foto o persoana care sa va indrume. Recuzita este un sor de animozitati. Se pot oferi tot soiu de pachete dar la fiecare pachet conteaza numarul de ore pentru care se inchiriaza cabina foto. Daca in timpul evenimentului va dati seama ca ati inchiriat cabina foto pentru prea putin timp veti putea prelungi termenul evident contracost..
Motivele pentru care sa alegeti cabina foto sunt numeroase de aceea e bine sa va informati inaintea inchirierii unei cabine foto. Puteti urmari pe acest blog ca am scris un articol despre evenimentele la care se preteaza cabina foto. Asadar va doresc spor la cumparaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...