sâmbătă, 14 decembrie 2019

Cum functioneaza cabina foto?

V-ati pus reodata intrebarea cum functioneaza cabina foto?



In postul anterior v-am spus ce este o cabina foto si care sunt componentele ei . Acum dupa ce ati citit articolul anterior vreau sa va spun cum functioneaza o cabina foto. Si o luam de la inceput cu canera foto: aceasta capteaza imaginea in format liveview si este transmisa computerului cu ajutorul unui cablu de date si transmis la monitor. Astfel voi va puteti vedea live pe monitor. Softul computerului are un buton pe monitor de unde voi puteti actiona fotografierea.
Practic softul cabinei foto transfera declansatorul de pe camera foto pe monitor ca o telecomanda dar pentru a va putea aranga voi este creat un delay intre momentul in care voi porniti declansarea cabinei foto si momentul efectiv. Asadar urmeaza fotografierea si in acest moment e setat de catre soft numarul de cadre care a fost presetat sa se efectueze. Se declanseaza fotografiile intr-un mod de expunere presetat dupa care softul ia fiecare fotografie si o aseaza pe un template estetic. Vi se da spre arobare fotografia de listat dupa care se vad mai multe butoane : de trimitere a fotografiei pe faceboook , trimiterea acesteia pe mail sau listare. Dati listare si misiunea este indeplinita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...