joi, 8 august 2019

Poze cupluri de nunta

Ei bine nunta este defapt un eveniment de cuplu unde se intalnesc mai multe cupluri care au avut sau
vor avea nunta. Se realizeaza poze exceptionale se manca si se danseaza. Nunta este eveniment unic pentru majoritatea oamenilor in viata. Noi recomandam ca sedintele artistice cu poze cupluri de nunta sa se realizeze in alta zii fata de ziua nuntii. La o nunta pot participa de la cateva zeci de persoane la cateva sute. Toate pregatirile inaintea nuntii se realizeaza de catre cupluri chiar si fotograful care face poze , alegerea localului , meniul si aranjamentele. Rochia de mireasa poate fi inchiriata sau cumparata daca cuplul vrea sa o pastreze. Muzica este aleasa de catre cuplu iar verighetele de asemenea. O nunta poate dura de la o zi pana la 3 zile , rare ori cuplurile mai decid sa faca nunti pe trei zile. Cele mai multe nunti se realizeaza sambata dar asta nu inseamna ca nu se pot realiza si duminica. Starea civila se poate organiza si in alta zii fata de ziua nuntii tocmai pentru a nu le aglomera pe toate in ziua nuntii.
In Cluj-Napoca se poate ajunge ca intro sambata sa fie si pana la 80 de nunti la starea civila . Starea civila se realizeaza in parcul mare la foisor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Încă puțin și începem!

  Poate ca ai auzit de ideea de a dezvolta un brand personal, insa nu intelegi cum s-ar intampla asta, ce trebuie facut exact pentru a avea ...