sâmbătă, 9 februarie 2019

Poze cupluri

Sedinta foto de cuplu
Sedintele foto de cuplu nu sunt scumpe si se potrivesc de exemplu si inainte de nunta pentru a se cunoaste mai bine fotograful cu viitorii miri. Echipamentul foto pe care eu il consider cel mai potrivit pentru aceste situatii este un teleobiectiv la alegere intre 85mm cu 1.8 sau 1.4 sau un zoom tele 70-200mm depinde ce aveti mai la indemana.
Pozele de cupluri se potrivesc in orice anotimp si necesita minimul de aparatura din partea fotografului. Fotografia de cuplu poate fi realizata atat in studio cat si in natura dar din experienta va pot spune ca sunt mai frumoase si mai simplu de realizat in natura. Conteaza felul in care relationezi cu cuplul , este nevoie de o intalnire iainte de sedinta. Daca se poate trai din fotografia de cuplu raspunsul ca exclusive din asta nu. Dar din fotografie in general se poate trai. Sa nu va fie teama sa shareuiti fotografiile pentru a primii comentarii constructive. Alegeti-va cu grija momentul fotografierii , ca indicatii lumina de apus si de rasarit este cea mai frumoasa si placuta. Dupa cum ziceam e foarte important sa te intalnesti inainte cu cuplu pentru a afla idei despre ce fotografii urmeaza sa realizati. Cel mai bine in timpul sedintei lasa-I sa se joace si nu te zgarcii la cadre. Se intampla ca cei fotografiati sa fie foarte deschisi si aici aveti voi de castigat pe partea de foto. Interactiunea cu cuplu e foarte importanta si nu ezitati sa ii corectati in fotografie. In fotografie conteaza foarte mult ce se contureaza pe boketul din spate. E important sa va folositi de ceea ce aveti si asta este cel mai important.

3 comentarii:

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...