duminică, 10 februarie 2019

Magmeti de frigider3 modalitati simple de a face magneti pentru cabina foto

In primul rand trebuie sa spunem ca magnetii prind bine la public si merg bine in tandem cu o cabina foto. Iata 3 modalitati simple de a realiza magneti de frigider si pentru cabina ta foto:

1.       Magneti folliati
Se realizeaza pe baza folierii e nevoie de un print 6x9 cm pentru ca aceasta e dimensiunea standard a foliilor , folii pentru foliere si folie magnetica. Se taie printul la dimensiunea de 6x9 cm , se foliaza si se aplica folia magnetica . Dintre toate variantele sunt cei mai rezistenti la apa si la factorii externi care ii pot degrada : zgarieturi raze solare.

2.       Magneti cartonati
Se listeaza fotografiile dorite la dimensiunile dorite pe un A4 deobicei , se lipesc pe un carton adesiv sau fotografia sa fie adesiva , se taie la dimensiunile dorite dupa care pe spate se aplica folia magnetica. Produsul final este rigid.

3.       Magneti simpli
Se realizeaza pe baza hartiei foto magnetice si se printeaza direct pe hartia foto magnetic ape orice imprimanta cu jet de cerneala . Se taie la dimensiunea dorita. Produsul final este flexibil si subtire.


Necesar:
·         Imprimanta foto cu jet sau pentru cei foliate e bun si laboratorul foto
·         Folie magnetica
·         Aparat de foliat
·         Carton
·         Ghilotina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cea mai buna camera foto

Haideti sa va spun cum sta treaba cu cea mai buna camera foto . Eram mic si imi doream si eu ca orice copil un auto focus si o masurare auto...