joi, 7 februarie 2019

Concurs foto



F64 organizeaza concurs de artocole pe teme foto


Dupa cum zice si titlu concurs mare concurs , f64 cauta cei mai buni scriitori de articole foto. Data limita de trimitere a articolelor este de 8 februarie 2019 iar premiile sunt in vouchere si acumulatori externi. Se da pentru premiul 1 un voucher de 750 lei cu care va puteti cumpara orice vreti din magazinul foto f64 premiul 2 voucher de 500 lei iar premiul trei de 250 lei in puncte de loialitate. Punctele sunt valabile 6 luni de la inregistrare si pot fi folosite pentru orice produse din magazinul foto f64 inclusiv pentru echipamente second hand sau imprimante.

Detalii despre continut concurs foto

Articolele trebuie sa fie de minim 350 cuvinte cu minim 10 fotografii aferente iar tema articolului trebuie sa fie despre echipamente fotografice. De asemenea se pot realiza si clipuri video. De asemenea f64 mai ofera si expunere totala pe canalalele lor canalul youtube si blog. De asemenea si facilitate de a beneficia de echipament foto professional daca castigati concursul foto.

Asadar nu ezitati ca nu va costa nimic sa scrieti un articol pentru un concurs foto poate poate veti castiga unu din voucerele mentionate in concurs.

Bafta si multe succesuri
Lumina buna la fotografiere

Un comentariu:

  1. Un concurs interesant pentru cei ce adora sa scrie. Cred ca o sa-mi incerc si eu norocul. Unde trebuie trimis articolul?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...