miercuri, 26 decembrie 2018

Cum se printeaza cel mai bine fotografiile?


Cum se printeaza cel mai bine fotografiile?
Intr-o lume foto digitalizata, imprimarea de fotografii este un must, motiv pentru care tot mai multe persoane isi cumpara imprimante speciale. Atunci cand se discuta despre cartuse de imprimanta pentru photobooth toti specialistii stiu ca este nevoie de cartuse speciale si de imprimante care sa poata reda cat mai corect toate detaliile.
Bucuria de a imprima fotografii reusite si de a le adauga in colectia cu amintiri, indiferent daca este vorba despre albume foto sau tablouri, nu poate fi comparata cu imaginile digitale care pot fi vazute doar pe suporturi electronice. De aceea, pentru imprimarea fotografiilor acasa, sau pentru cei care detin un photobooth, este important sa fie oferite toate informatiile necesare pentru alegerea corecta a imprimantei si cartuselor.
Exista mai multe tipuri de imprimante foto care sunt impartite pe categorii, tinand cont de tipul maxim de imprimare:
-          A4;
-          10 x 15 – formatul clasic;
-          A3.
Acestea sunt tipurile comune de imprimare pentru acasa si este nevoie de o imprimanta buna care sa poata scoate fotografii la cea mai buna rezolutie si de o calitate superioara. Se recomanda urmatoarele imprimante, tinand cont de formatul vizat dar si de bugetul necesar.
-          Imprimantele mici care imprima in format standard si care sunt perfecte pentru persoanele care nu isi doresc sa aiba mari batai de cap atunci cand este vorba de usurinta de printare;
-          Imprimarea prin wi-fi cu ajutorul telefonului sau chiar de pe laptop, pentru ca seturile de consumabile sunt usor de folosit si de instalat pe imprimantele wireless;
-          Utilizarea seturilor care contin cartuse si hartie fotografica pentru a economisi foarte mult costul fotografiilor. Pot fi scoase fotografii la pretul de doar 1 leu pe imagine, ceea ce este un cost decent avand in vedere ca pentru a prima o fotografie dureaza in jur de 47 de secunde, iar portabilitatea face compania sa obtina profit repede in cazul unui photobooth.
Fotografiile care rezulta pot sa fie puse cu usurinta in albume foto si vor rezista perfect pentru o lunga perioada de timp. Sunt si imprimante care nu au nevoie de calculator pentru a functiona.

2 comentarii:

  1. Consider că depinde foarte mult și de tipul de imprimantă folosit. Nu cred că este o regulă generală de a printa imaginile într-un anumit format pentru rezultatele cele mai bune. Nu sunt profesionist, doar îmi dau cu părerea. Greșesc cu ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca fac poze cu telefonul, cam ce dimensiune trebuie sa aiba o fotografie pentru a iesi decent pe format A4?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...