joi, 27 decembrie 2018

Cat de multe pagini poate imprima un cartus?


Cat de multe pagini poate imprima un cartus?
Atunci cand sunt printate cantitati mari de documente este posibil sa se observe cum cartusele de imprimanta se golesc vazand cu ochii, mai ales cand vine vorba despre cartuse de imprimanta pentru photobooth. Astfel, tot mai multi utilizatori se intreaba cate pagini poate imprima o reumplere cartus de cerneala. Este important sa se determine exact numarul de pagini printate pentru a putea fi facute calcule in ceea ce priveste economia si profitul obtinut din vanzarea de documente si poze.
Sunt mai multe lucruri ce pot fi facute pentru a printa o cantitate mai mare de documente cu un singur cartus. Este posibil ca la cele mai multe modele de imprimante  sa se constante ca sunt cumparate cerneluri de imprimanta de foarte multe ori, dar ca nu se poate stabili o regula cu privire la numarul de fotografii imprimate si ca acest numar difera de la o reumplere cartuse la alta. Lucrul acesta este generat de faptul ca statisticile producatorului sunt doar idei generale si nu pot fi exacte pentru ca totul difera de la un document la altul. O fotografie colorata va consuma mai mult tus decat un document Word.
Fiecare imprimanta este diferita si sunt multe aspecte care pot determina consumarea unei reumplere cartus. In plus, tipul de document tiparit conteaza foarte mult pentru a determina numarul de pagini printate. Se pot face calcule estimative care sa fie relevante si numarul maxim de pagini printate poate sa difere intre limita superioara si cea inferioara a intervalului.
Exista mai multe tehnici de optimizare a cantitatii de tus folosita care sa ajute la conservarea mai buna a cartuselor. Una dintre sugestiile specialistilor este sa fie corectate documentele inainte. De asemenea, daca fotografiile care urmeaza sa fie imprimate trebuie sa fie editate, se recomanda verificarea de mai multe ori a fotografiei astfel incat sa nu fie nevoie sa se printeze de mai multe ori aceeasi imagine pentru a evita consumul inutil de tus.
Cartusele de imprimanta pentru photobooth ar trebui sa fie de cea mai buna calitate pentru a impresiona clientii, iar optimizarea imprimarii este importanta din motive economice.

2 comentarii:

  1. Ar fi interesant un articol prin care să explici acest aspect în cazuri concrete, pe modele de imprimante folosite de fotografi. Te-ai gândit să scrii așa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. De curiozitate, cartusele originale tin mai mult sau mai putin decat cele reumplute?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...