joi, 23 august 2018

Colorata maine-I gata


Colorata maine-I gata

Mai tineti minte fotografii de pe litoral care umblau pe plaja si strigau intr-o portavoce “colorata maine-I gata”? Ei bine cam pe acelasi principiu lucra si o cabina foto. E ca un omulet bagat intr-o cutie care iti developeaza fotografia pe loc. Calculatorul din zilele noastre ia postul de omulet si transmite fotografia unei imprimante pentru a fi listata. Viteza cu care e transmisa fotografia este instant si de mare calitate. Se pot lista fotografii cu marime de la 10x15cm pana la 20x30 cm. Asadar fotograful dupa eveniment nu mai are de editat fotografiile sip e loc se realizeaza toata treaba. Asemeni maimutei purtate de fotograf pe plaja , la cabina foto te poti aranja cu diferite palarii, ochelari, mustata.

2 comentarii:

  1. Toate cabinele foto vin însoțite și acei ochelari, pălării sau diverse accesorii amuzante?

    RăspundețiȘtergere
  2. In urma cu multi ani era la moda poza polaroid. Acum face furori cabina foto. Cam care este pretul unei poze facuta cu cabina foto astfel incat sa fie profitabila inchirierea unei astfel de cabina?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...