luni, 30 iulie 2018

Foto macro

Macro foto

Ei bine a venit randul sa vorbim si despre fotografia macro nu numai despre cabine foto. Fotografia macro nu este chiar asa de complicata precum pare. Ai nevoie de niste lentile speciale si gata treaba. Variantele de a realiza fotografie macro sunt multiple:
1. Macro cu obiective dedicate: este cea mai de calitate fotografie macro si de asemenea cea mai scumpa varianta. Se gasesc lentile macro de la 40 mm in sus iar cele cu efectele cele mai frumoase sunt teleobiectivele macro. Cu ele nici nu speriati insectele.

2. Macro cu tuburi. O alta varianta de a realiza fotografie macro este acela de a folosi tuburi macro. Ele se ataseaza intre camera foto si obiectiv si pot fi de dimensiuni diferite.

3. Lentila macro. O alta varianta de a realiza fotografie macro este aceea de a atasa o lentila macro in fata obiectivului. Este varianta cea mai ieftina dar si cea mai slab calitativa varianta.

Acestea fiind spuse sa trecem la cateva reguli ale macrofotografiei.
trebuie sa aveti mare grija la trepidatii , miscarille se simt foarte tare si de aceea trebuie sa lucrati cu timp scurt de expunere. Pentru a elimina umbrele trebuie sa atasati doua flashuri laterale cu difusser. Lucrati dimineata sau dupamiaza pentru a avea cea mai buna lumina. Folositi cu incredere trepiedul pe cat se poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magneti Gratuiti

Magneti gratuiti Magneti la nunta gratuiti Oferim magneti de nunta gratuiti daca se aleg serviciile noastre de fotografiere. Printarea ...