duminică, 29 aprilie 2018

Padurea Hoia-Baciu dincolo de aparente

Am vrut sa vedem si noi misterele padurii Hoia Baciu daca este mit sau realitate , despre ce se spune in legatura cu acel tinut. Asadar am incalecat bicicleta si i-am dat bice pana in padure. Inafara de buna dispozitia unui weekend cu miros de mici si gratare , putem spune ca am intalnit ceva copaci care cresc gresit sau cum am spune putin mai ciudat, lucru care mai poate fi intalnit de altfel si in alte paduri. Am petrecut prin padure vreo 3 ore , timp in care putem spune ca nu am intalnit nici un fenomen neobisnuit. Aveam pentru orice eventualitate in dotare si o camera foto Nikon D610 montat pe el un 14 mm de la Samyang si asta pentru a ave un unghi cat mai larg de cuprindere.
   Am ales o bicicleta de tipul Mountan bike pentru a putea patrunde in zone greu accesibile autoturismului. Drumul e unul dificil nepietruit cu multe gropi.
 Padurea Hoia este situata langa Muzeul Satului in vestul Clujului. Suprafata Padurii este de 295 hectare,  la est este marginita de Taietura Turcului, la vest Dealul Melcilor. Vegetatia padurii este una variata , intalnindu-se specii de Stejar, gorun , carpen, Ulm si altele. Ca si fauna se pot intalnii Guster, Veverita, Iepurele de Camp , lilieci , Caprior, lup.
Se spune ca in 1968 in Poiana Rotunda a fost fotografiat un OZN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magneti Gratuiti

Magneti gratuiti Magneti la nunta gratuiti Oferim magneti de nunta gratuiti daca se aleg serviciile noastre de fotografiere. Printarea ...