sâmbătă, 21 aprilie 2018

Cabina foto de inchiriat

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto?



Cabina foto evenimente

fotografie
zambiti va rog
Punem la dispozitie cabina foto pentru evenimente impreuna cu personal calificat. Cabina noastra se potriveste pentru evenimente de tip nunta botez sau alte tipuri de evenimente.
Iata o parte din evenimentele la care ai putea sa bine dispui petrecaretii : corporate, onomastice , zile de nastere , revelioane.

Cabina foto nunta / photo booth nunta

Cabina noastra poate fi personalizata cu printuri si design specific nuntilor. Se recomanda inchirierea pe intreg evenimentul , adica 8 ore. Daca se doreste inchirierea pentru ore mai putine , acest lucru este posibil.Numarul maxim de ore este de 8 ore. Daca nunta tine mai mult de 8 ore , cabina sta deschisa doar ca nu se mai printeaza ci doar posibilitatea de a da share la colaje pe retelele de socializare sau trimiterea fotografiilor pe email.

Cabina foto botez

Putem oferi spre inchiriere cu personal calificat cabina foto pentru botez. Numarul de ore de inchiriere recomandat este de 4-6 ore. Se poate inchiria pana la 8 ore cu varianta de print si nelimitat cu varianta de share pe retelele de socializare in format digital
colaj
colaj

Accesorii photo booth / recuzita photo booth

Punem la dispozitie si inclus in pret peruca si propsuri (cravata , papion , ochelari, palarie, mustata buze animate) . La cerere si pe baza de comanda se pot aduce si alte recuzite.

Poze de nunta

La final se vor livra si pozele realizate fara colaj .

pret inchiriere cabina foto

Tarifarea inchirierii cabinei foto este per ora intre 2 si 8 ore. Ce depaseste 8 ore nu se taxeaza dar nu se pot oferi printuri doar in format digital.



2 comentarii:

  1. Serviciul acesta prinde din ce în ce mai mult contur la noi. De câțiva ani întâlnesc astfel de cabine de foto pe la majoritatea evenimentelor la care sunt invitat, atât cele din viața unor persoane, cupluri, cât și la unele întâlniri mai corporate. Sunt foarte apreciate și exploatate. Prețul este unul piperat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista un numar maxim de poze ce se pot face? Sau e nelimitat?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...