marți, 21 august 2018

Preturi cabina foto


Preturi cabina foto


Preturi cabina foto de vanzare

Pe internet sunt numeroase siteuri care vand cabina foto . Mare atentie de a evita anunturile pe siteuri gen olx. Pretul unei cabine foto se invarte in jurul sumei de 4000-6000 euro. E de indicat sa nu o cumparati online si mai bine sa o vedeti inainte. Trebuie cerute informatii asupra garantiei , dar si a vitezei de printare, calitatea printului si costurile de intretinere. De asemenea trebuie sa aveti in vedere si softul cu care lucre daca are liceenta sau nu.

Preturi cabina foto de inchiriat

Numerosi fotografi s-au dotat cu cabine foto de inchiriat. Pretul unei astfel de cabina , variaza intre 100 si 400 euro cu listari nelimitat. Trebuie sa aveti in vedere ca un photo booth ocupa aproximativ 2x2 m spatiu care ar trebui s ail aveti in vedere. De asemenea trebuie sa mai aveti in vedere si timpul de instalare dar si daca vine la pachet cu personal de supraveghere sau nu. La moda sunt oglindele magic , dar acestea sunt ceva mai scumpe.

Preturi cabina foto de intretinere

La o cabina foto singurul pret care se desfasoara intretinerii sunt printurile. Un astfel de print , 10x15cm poate costa intre 0,40 si 1,5 lei in functie de imprimanta folosita. De asemenea poate sa mai intre la costuri si designul si asta in cazul in care nu este realizat de catre fotograf ci cumparat.


Nu uita cabina foto la un eveniment are un rol de a amuza petrecaretii si de a trece mai usor peste clipele de plictiseala

2 comentarii:

  1. Prețurile cred că sunt accesibile pentru doritorii de o astfel de cabină foto la evenimentele organizate de ei și mulțumitoare pentru cei care dețin afaceri în acest sens. Cum spuneai și în articol, nu este oare acesta cel mai important rol al lor - că amuză petrecăreții?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine face aceste cabine foto? Sunt firme renumite sau sunt firme noi pe piata?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...