joi, 19 aprilie 2018

Exploatare imprimanta foto

Exploatarea imprimantei foto cu jet de cerneala


Dotarea cu CISS a imprimantei foto

Majoritatea imprimantelor nu vin dotate cu (CISS)  sistem de alimentare continua (asta cel putin pana mai acum 2 ani cand cei de la epson si-au dat seama ca fac o prostie daca nu doteaza imprimantele foto cu ciss). Imprimantele foto consuma destul de multa cerneala , insuficienta pentru un fotograf profesionist a se folosi de micile cartuse de cerneala la 14 ml / culoare. Astfel au aparut pe piata sistemele de alimentare continua din butoiase numite CISS. Acestea au o capacitate de 100 ml / culoare si alimenteaza imprimanta cu ajutorul unor furtunase. Alimentarea imprimantei foto se face pe baza vaselor comunicante , un sistem foarte simplu care scuteste fotograful de a schimba cartusele la fiecare 14ml la care se termina culoarea. Ce e drept acele rezervoare ocupa un spatiu langa imprimanta , nu au un design foarte frumos (cel putin primele variante ) in schimb se face o economie enorma.

Externalizarea rezidurilor

Odata cu marirea capacitatii de productie foto cresc si rezidurile. Imprimanta vine dotata cu niste pasle care absorb rezidurile , urmand sa fie evaporate ulterior in imprimanta daca nu sunt curarate. Inginerii marilor service-urilor au venit cu o idee foarte buna si anume de a externaliza rezidurile si nu al le lasa sa intre in pasle ca apoi sa se evapore peste piesele imprimantei. Asadar furtunasul care duce rezidurile la paslele absorbante de acum este scos intr-un butoias exterior , care de altfel poate fi curatat cu usurinta. Puteti vedea in clipul afisat un astfel de serviciu de externalizare.

Rezervorul pentru reziduri nu necesita curatarea pe parcursul unei inchirieri photo booth

2 comentarii:

  1. Cred că majoritatea persoanelor merg la tipografiile cunoscute din județele din care aceștia locuiesc. Mai sunt persoane care folosesc imprimante pentru acasă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum am mai scris si la alt articol, imi poti recomanda o imprimanta sa printez acasa?

    RăspundețiȘtergere

Fotografii care ies din cabina foto

 Fotografiile care "ies din cabina foto" sunt adesea asociate cu un stil mai spontan și mai autentic, oferind o privire în culisel...